Banii sunt o necesitate din viața fiecăruia dintre noi și când nevoile ajung să depășească de multe ori câștigurile, se instalează dezechilibrul financiar care este dificil de restabilit fără puțin ajutor. Fie că este vorba de o datorie, de un serviciu necesar sau de o achiziție urgentă, să pasezi responsabilitatea de la o lună la alta devine obositor și deloc eficient. Soluția este însă mai aproape decât crezi, iar OKcredit te așteaptă cu un portofoliu vast de servicii special concepute pentru tine. Cere oferta pentru credit rapid de la OKcredit și fă rost instant de banii de care ai nevoie pentru a depăși orice situație!

Ce sunt creditele rapide de la OKcredit?

Toate împrumuturile dezvoltate de OKcredit sunt în esență credite de consum pentru nevoi personale, de tip revolving. Îți sunt puse la dispoziție sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei pe o perioadă de până la cinci ani, timp în care ai posibilitatea să le utilizezi după propriile nevoi. Poți face retrageri succesive lunar, în limita plafonului disponibil și plătești doar pentru cât folosești. Partea și mai bună o reprezintă faptul că îți vei putea contura propria rezervă de bani la care să apelezi oricând pentru că fiecare sumă pe care o rambursezi devine din nou disponibilă spre retragere în contul tău.

Care este procedura de aplicare?

Să obții un credit rapid la OKcredit este simplu și rapid pentru oricine, dat fiind faptul că întregul proces se desfășoară exclusiv online, fără nevoia de a te deplasa la instituție sau de a pregăti dosare stufoase de documente. Trebuie doar să îți creezi un cont de utilizator, care îți va facilita accesul ulterior la toate serviciile OKcredit și să selectezi suma dorită cu ajutorul calculatorului online și să completezi formularul afișat cu informațiile solicitate. Din momentul în care ai plasat cererea durează doar câteva ore până la comunicarea deciziei de finanțare care, dacă este favorabilă, îți aduce instant banii în cont, prin transfer bancar.

Cine poate obține bani rapid cu ajutorul OKcredit?

Dacă pentru un împrumut clasic condițiile de eligibilitate par deseori imposibil de îndeplinit pentru cei mai mulți dintre cei care au nevoie urgentă de bani, cu OKcredit lucrurile sunt mult mai simple. Atât timp cât ai peste 20 de ani și deții o sursă stabilă de venit prin care să acoperi plata ratelor lunare, sunt șanse mari ca cererea ta să fie aprobată. Suplimentar, va mai fi nevoie de un card bancar pentru a putea realiza tranzacțiile, dar și de un număr de telefon și o adresă de email prin care să se asigure o comunicare eficientă pe toată durata colaborării.

Scapă în câteva ore de problemele financiare care îți dau bătăi de cap cu OKcredit!

By Sorin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *