Iarna bate la usa si vei descoperi ca vacanta este tot mai aproape. De asemenea, venim cu mai multe solutii care sa te ajute sa te distrezi alaturi de cel mic, in sezonul rece, astfel incat sa va petreceti timpul intr-un mod constructiv.

Faceti cursuri de sky

Puteti vedea mai multe detalii pe Gravity Adventure despre cursurile pe care le puteti urma, astfel incat sa obtineti rezultate bune cu copilul. Aceste cursuri il vor mentine activ pe timpul iernii si il vor ajuta sa aiba un fizic cat mai bine dezvoltat. Astfel, iarna va sta mai mult afara si se va distra in vacanta intr-un mediu controlat.

Vizitele la biblioteca sunt utile

Daca afara vremea este infricosatoare, dar tot vrei sa iesi din casa, biblioteca poate fi o destinatie grozava. Copiii pot citi carti, pot cauta filme de imprumutat sau pot folosi computerele de la biblioteca si pot gasi si materiale de lectura noi.

Multe biblioteci ofera programe speciale pentru copii in timpul pauzelor scolare, asa ca asigurati-va ca verificati site-ul web al bibliotecii locale pentru orice programe pe care copiii le pot urma.

Faceti un album impreuna

Daca aveti o camera digitala sau un smartphone, sunt sanse sa aveti sute, daca nu mii, de fotografii pe computer pe care nu le-ati imprimat niciodata. Este o idee buna sa imprimati unele dintre ele si sa petreceti ceva timp organizandu-le in albume foto sau albume de insemnari.

Puteti lucra la acest proiect cu copiii sau le puteti oferi fiecaruia cate un teanc de fotografii cu ei cu familia si prietenii si sa ii puneti sa-si creeze un album de insemnari sau un album al lor.

Mergeti la inot

Multe centre comunitare ofera ore publice suplimentare de inot in timpul sarbatorilor. O excursie la piscina locala poate fi o modalitate usoara si ieftina de a-i scoate pe toti din casa pentru a consuma putina energie si a se distra.

Mergeti in drumetii

Drumetiile de iarna pot fi foarte distractive, atata timp cat toata lumea este imbracata corespunzator pentru vremea de afara. Imbracati-va in straturi, purtati incaltaminte calda si impachetati cateva gustari si bauturi inainte de a pleca pentru distractia in familie. Plimbarile intr-o padure dupa o ninsoare proaspata sunt deosebit de spectaculoase – asigurati-va ca aduceti o camera pentru fotografii.

Organizati o zi pentur lucru manual

Daca copiilor  le place sa faca diverse lucruri, acest lucru ii poate tine cu usurinta ocupati ore intregi. De la pictura sau desen pana la realizarea de bijuterii sau colaje, posibilitatile sunt aproape nesfarsite. Ofera-le o gama larga de rechizite si vezi ce creeaza mintile lor nastrujnice.

 

Redecoreaza dormitoarele copiilor

Daca a trecut ceva timp de cand dormitoarele copiilor tai au fost actualizate, ar putea aprecia oportunitatea de a-si schimba camera un pic. Indiferent daca vopsiti, rearanjati mobilierul sau cumparati lenjerie de pat noua sau cateva accesorii noi, acesta poate fi un proiect perfect de intreprins in timpul vacantei scolare.

By marian