Mobilitatea și flexibilitatea corpului sunt două caracteristici care se diminuează odată cu trecerea timpului, lucru care afectează calitatea vieții. Când acest proces este influențat și de prezența durerii, este momentul să faci câteva schimbări în stilul de viață, să depistezi cauza problemei și să cauți o soluție de tratament prin care să revii în formă. Descoperă cum te pot ajuta programele de recuperare medicală să îți îmbunătățești starea de sănătate și RestartiX #zerodurere va deveni rapid premisa ta!

Beneficiază de metode inovative de tratament

În medicina tradițională, multe dintre durerile de spate sunt tratate cu medicamente sau chiar prin intervenții chirurgicale. La RestartiX accentul cade pe puterea de autovindecare a organismului uman, practicându-se cu preponderență terapia non-chirurgicală a durerii. Mai exact, rolul clinicii este de a te face conștient de capacitățile pe care le ai și să te învețe să le utilizezi la adevărata valoare pentru a înfrânge durerea și a deveni stăpânul propriei vieți.

Care sunt programele disponibile la RestartiX?

RestartiX este o platformă de recuperare online care a luat naștere din dorința de a ajuta pacienți de toate vârstele să se bucure de viață, fără durere. Drept urmare, a dezvoltat programe multiple de tratament, în funcție de zona afectată, în prezent fiind disponibile nouă variante prestabilite, plus posibilitatea de a contura un plan personalizat de la zero.

RestartiX Coloană Cervicală, RestartiX Coloană Lombară, RestartiX Coloană Toracală, RestartiX Coloană Vertebrală, RestartiX Umăr sănătos, RestartiX Seniori 1 și 2, RestartiX Prenatal și RestartiX sunt principalele planuri de tratament pe care le ai la dispoziție pentru a putea începe să te bucuri din nou de fiecare moment, fără ca durerea să mai reprezinte o piedică. 

Cum obții acces la un program personalizat?

Dacă îți dorești să urmezi oricare dintre planurile disponibile la RestartiX, tot ce trebuie să faci este să intri pe site, să analizezi propunerile și să îl alegi pe cel potrivit nevoilor tale. Urmează pașii indicați pentru a finaliza plata și obții acces instant la toată informația disponibilă în program. Totul începe cu o evaluare a stării inițiale pentru a adapta numărul și frecvența ședințelor, precum și intensitatea exercițiilor în așa fel încât pe parcursul unui an să observi rezultate excepționale atât în ceea ce privește combaterea durerii, dar și nivelurile de mobilitate sau energie. 

Dacă îți dorești să obții mai rapid un răspuns cu privire la problema cu care te confrunți și soluțiile care există pentru a o rezolva, am pregătit pentru tine un chestionar gratuit de autoevaluare. Completează-l și află care este problema cu care te confrunți, cât este de gravă, dar și cum o poți remedia, fără operații sau medicamente.

RestartiX este sprijinul tău de încredere pentru a obține o viață cu #zerodurere!

By Sorin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *