Vitamina D este similară cu restul substanțelor nutritive indispensabile și are un rol esențial, motiv pentru care deficitul sau chiar lipsa pot aduce probleme serioase de sănătate. Cu toții știm că prevenirea este foarte importantă, iar prin administrarea suplimentelor potrivite putem ține la distanță nenumărate probleme. Dacă ești în căutarea unor suplimente cu vitamina D, la Go Vita ești pe mâini bune!

Cu ce ne ajută vitamina D

Importanța vitaminei D este semnificativă, iar deficitul acesteia se percepe rapid. Înainte de toate, aceasta asigură atingerea unui nivel adecvat de calciu și fosfor în sânge, precum și absorbția lor corectă. În plus, ajută la echilibrarea hormonală, ajutând tiroida, iar funcțiile musculare sunt protejate. Stimularea sistemului imunitar, restabilirea ritmului cardiac normal, prevenirea bolilor de la nivelul sistemului osos și muscular, dezvoltarea cerebrală, protejarea funcțiilor vitaminei A și C în organism, toate sunt doar câteva dintre beneficiile asigurate.

Care sunt riscurile insuficienței vitaminei D și ce factori de risc există

Insuficienta expunere la soare este văzută ca fiind principalul factor legat direct de un deficit sever, iar sezonul rece sau zilele întunecate pot avea un rol important în acest sens. În plus, alimentația nepotrivită poate avea același efect, dar și anumite afecțiuni, iar printre primele simptome pe care le putem observa se numără senzația constantă de oboseală, durerile la nivelul oaselor, depresia, dureri musculare și nu numai.

De unde putem obține vitamina D

În primul rând, prin expunerea la soare ne bucurăm de vitamina D3, în timp ce vitamina D2 se poate găsi în diferite plante sau alimente, fiind recomandată includerea în meniul zilnic a peștelui gras, cărnii roșii, a produselor lactate, a cerealelor, ouălelor, fructelor, legumelor și nu numai.

O soluție la îndemână

Este esențial să cunoști că ai întotdeauna la îndemână un loc în care sănătatea ta este prioritară. Specialiștii Go Vita îți pun la dispoziție nenumărate opțiuni de suplimente cu vitamina D, la care să apelezi oricând ai nevoie pentru a restabili un nivel optim. Prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care achiziționarea suplimentelor cu vitamina D nu trebuie să reprezinte un efort financiar semnificativ. Aici se găsesc numeroase propuneri pentru toate nevoile și bugetele, motiv pentru care trebuie doar să le descoperi pe toate și să iei cea mai inspirată decizie! Go Vita este partenerul de care ai nevoie pentru a avea grijă de sănătatea ta, iar produsele de înaltă calitate fac diferența.

By Sorin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *