Este iarna si multi dintre noi se afla in agitatia de a decide cum sa isi decoreze casele pentru serile de iarna. Insa si gradina merita sa fie luminata cu decoratiuni si culori magice, tocmai pentru ca decoratiunile exterioare sunt vizibile pentru toata lumea, sunt primul lucru pe care il vad trecatorii si oaspetii nostri. Si apoi nu este niciodata prea frig pentru a aprinde atmosfera potrivita! Nu uitati ca gradina in sine poate avea un farmec unic daca este pusa in valoare cu decoratiuni luminoase originale si elegante.

Pe Shopeo poti gasi mai multe tipuri de felinare care sa te ajute sa decorezi casa si gradina asa cum vrei. De asemenea, in acest marketplace vei gasi o gama diversificata de produse decorative si nu numai pentru casa ta. Ai un intreg magazin online la dispozitie, pe care sa il rasfoiesti atunci cand vrei sa te apuci de renovat sau de decorat.

Figuri luminoase

Pentru toti cei carora le place sa uimeasca, nu exista nimic mai bun decat sa foloseasca figuri de lumina pentru a decora gradinile sau orice mediu pe care il doriti. Concepute pentru a anima toate scenariile, acestea sunt foarte practice si imediat gata de utilizare. Plasarea lor este simpla. Astfel de felinare sunt perfecte pentru exterior.

Felinare

Iarna, nu simti doar lipsa caldurii. In aceasta perioada, lumina naturala este mai slaba. Prin urmare, este recomandabil sa incalziti incaperile si atmosferele cu lumina calda in exterior si interior. Felinarele sunt o solutie practica si eleganta pentru a aduce puncte de lumina in gradina. Acestea sunt rezistente la intemperii si pot fi amplasate si in locuri inalte, oferind solutii de amenajare variate si in continua schimbare.

Felinare: stil scandinav pentru gradina sau balconul tau

Folositi felinare din lemn sau din sticla in care puteti amplasa lumanari de ceara, lumanari LED si lumini electrice. In gradina sau pe balcon, puteti sa le asezati pe pamant, atarnate in ramurile copacilor pe piedestale si standuri. Finalizati totul cu mobilier si elemente de epoca, cum ar fi lazi vechi de lemn sau paleti special transformati. Veti obtine o adevarata ambianta de iarna nordica!

Atmosfera magica pentru evenimente speciale

Gradina de iarna este in sine un cadru confortabil si foarte romantic, un cuib confortabil perfect pentru a gazdui un eveniment sau o seara importanta. Si in acest caz, felinarele ofera un ajutor valoros in crearea unui cadru potrivit. Pe langa decorarea plantelor si a peretilor, ele indeplinesc functii importante: marcheaza caile de acces, semnaleaza prezenta tabloului sau a mesei de dulciuri.

Tot pentru gradina poti gasi reduceri la decoratiuni astfel incat sa poti decora exteriorul perfect. De asemenea, in categoria casa si gradina vei descoperi numeroase produse care sa iti fie la indemana pentru o renovare ca la carte. Indiferent daca vrei felinare de exterior sau oferte la decoratiuni pentru intreaga casa, online este mult mai usor sa obtii astfel de produse la reduceri si promotii si sa le achizitionezi optimizand considerabil costurile.

By marian