Crearea unei pagini de Facebook pentru afacerea dumneavoastra poate fi o perspectiva interesanta. Este o oportunitate de a ajunge la un public larg si de a creste gradul de constientizare a marcii prin intermediul unor reclame specifice. Pagina dvs. va poate ajuta, de asemenea, sa va promovati produsele, serviciile si ofertele speciale catre potentialii clienti. S-ar putea sa aveti deja un profil pentru afacerea dvs., dar daca nu, atunci crearea unuia este totusi o idee buna. Odata ce o faceti, veti dori sa cresteti numarul de persoane care va urmaresc in mod regulat, astfel incat sa stie cand publicati continut nou sau detalii despre noi oferte. Iata cateva modalitati extrem de simple de a-ti promova pagina de Facebook si de a face ca mai multi oameni sa o urmareasca chiar de astazi.

Cereti clientilor dvs. existenti sa va aprecieze pagina

Atunci cand aveti clienti existenti, puteti sa le cereti sa va aprecieze pagina de Facebook. Este posibil sa le cereti deja sa va urmareasca brandul pe retelele de socializare, asa ca puteti adauga si o promovare pe Facebook pe lista. Aceasta este o modalitate excelenta de a va lansa pagina, mai ales daca nu aveti mult timp de investit in alte metode de promovare. Poti crea o oferta pentru clientii care dau like paginii tale. De exemplu, le puteti oferi o reducere la urmatoarea lor achizitie, un fel de cadou gratuit sau sansa de a participa la un concurs pentru un premiu. Aceasta este o modalitate excelenta de a mentine oamenii implicati cu brandul dvs. si este o modalitate buna de a genera un numar mare de urmaritori inca de la inceput.

Creati un concurs care sa incurajeze oamenii sa dea like paginii dvs.

O alta modalitate usoara de a-i face pe oameni sa dea like paginii dvs. este sa le oferiti ceva ca stimulent. Un concurs este o modalitate foarte buna de a face acest lucru, deoarece va va aduce mai multe like-uri si, in acelasi timp, va va ajuta sa cresteti gradul de implicare. Puteti organiza un concurs foto in care oamenii sa impartaseasca fotografiile lor cu produsele dvs. in uz. Sau puteti oferi un concurs video in care acestia sa impartaseasca un scurt videoclip despre motivul pentru care iubesc marca dvs. De asemenea, puteti organiza un concurs “like-to-win”, in care persoana care da cele mai multe like-uri la pagina dvs. va castiga un premiu. Asigurati-va ca precizati in mod clar regulile si regulamentele concursului dvs. astfel incat toata lumea sa stie ce trebuie sa faca pentru a participa.

Creati continut de calitate si cereti oamenilor sa dea like la pagina dvs. in schimb

O alta modalitate de a-i face pe oameni sa dea like paginii dvs. este sa creati continut de calitate pe care oamenii vor sa il citeasca. Acesta poate fi o postare pe blog, o postare de imagini sau video, un sondaj sau orice alt continut cu care oamenii sunt susceptibili sa se implice si sa il partajeze. Atunci cand distribuiti acest continut, asigurati-va ca includeti un apel la actiune care ii incurajeaza pe oameni sa dea like paginii dvs.Cere clientilor recenzii pe facebook . Adaugati o propozitie la final care sa le spuna oamenilor sa dea like paginii dvs. daca nu au facut-o deja. Acest lucru este deosebit de eficient daca incercati sa ajungeti la un public mare. Este posibil sa dureze ceva timp pana cand veti acumula like-uri, dar acest lucru va va ajuta sa dati de stire si sa va stabiliti pagina ca o sursa de incredere de informatii.

By marian