Blog
Your Cart

Nail Art

Cel mai simplu mod de a-ti transforma manichiura intr-o imagine fermecatoare, Abtibild unghii cu modele aurii H001 ! Dezlipeste, preseaza, aplica top coat si unghiutele tale sunt gata sa uimeasca. Decoratiunile de unghii au fost atent selecti..
5.90 Lei
Cel mai simplu mod de a-ti transforma manichiura intr-o imagine fermecatoare, Abtibild unghii cu modele aurii H002 ! Dezlipeste, preseaza, aplica top coat si unghiutele tale sunt gata sa uimeasca. Decoratiunile de unghii au fost atent selecti..
5.90 Lei
Cel mai simplu mod de a-ti transforma manichiura intr-o imagine fermecatoare, Abtibild unghii cu modele aurii H003 ! Dezlipeste, preseaza, aplica top coat si unghiutele tale sunt gata sa uimeasca. Decoratiunile de unghii au fost atent selecti..
5.90 Lei
Cel mai simplu mod de a-ti transforma manichiura intr-o imagine fermecatoare, Abtibild unghii cu modele florale aurii H004 ! Dezlipeste, preseaza, aplica top coat si unghiutele tale sunt gata sa uimeasca. Decoratiunile de unghii au fost atent..
5.90 Lei
Cel mai simplu mod de a-ti transforma manichiura intr-o imagine fermecatoare, Abtibild unghii cu modele florale aurii H005 ! Dezlipeste, preseaza, aplica top coat si unghiutele tale sunt gata sa uimeasca. Decoratiunile de unghii au fost atent..
5.90 Lei
Cel mai simplu mod de a-ti transforma manichiura intr-o imagine fermecatoare, Abtibild unghii cu modele florale aurii H006 ! Dezlipeste, preseaza, aplica top coat si unghiutele tale sunt gata sa uimeasca. Decoratiunile de unghii au fost atent..
5.90 Lei
Cel mai simplu mod de a-ti transforma manichiura intr-o imagine fermecatoare, Abtibild unghii cu modele florale aurii H007 ! Dezlipeste, preseaza, aplica top coat si unghiutele tale sunt gata sa uimeasca. Decoratiunile de unghii au fost atent..
5.90 Lei
Abtibild unghii SD-001 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-002 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-003 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-004 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-005 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-006 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-007 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
2.90 Lei
Abtibild unghii SD-008 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-009 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-010 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii SD-011 Jingle Bells te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect! Abtibil..
4.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-01 Seara de Sarbatori – Veste-Am Adus te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapi..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-02 Seara de Sarbatori – Flori de Gheata te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art ra..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-03 Seara de Sarbatori – Constelatii de Iarna te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail a..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-04 Seara de Sarbatori – Sclipiri Instelate te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-06 Seara de Sarbatori – Aripi de Zapada te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art ra..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-07 Seara de Sarbatori – Pom Bogat te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-08 Seara de Sarbatori – Cozoroc Bucuros te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art ra..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-09 Seara de Sarbatori – Craiasa Zapezii te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art ra..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-10 Seara de Sarbatori – Ninsoare de Poveste te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail ar..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-100 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-101 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-102 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-103 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-104 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-105 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-106 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-107 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-108 Seara de Sarbatori te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid si de efect!..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-109 Seara de Sarbatori – Obiceiuri de Craciun te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-11 Seara de Sarbatori – Jocul Ninsorii te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rap..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-110 Seara de Sarbatori – Gust de Iarna te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rap..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-111 Seara de Sarbatori – Caldura Craciunului te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail a..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-112 Seara de Sarbatori – Calatorie de Craciun te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-113 Seara de Sarbatori – Filme de Craciun te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-114 Seara de Sarbatori – Bomboane de Iarna te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-115 Seara de Sarbatori – Emotii de Craciun te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-116 Seara de Sarbatori – Pofta de Craciun te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-117 Seara de Sarbatori – Ciocolata de Craciun te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-118 Seara de Sarbatori – Dulce Dor te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid s..
2.90 Lei
Abtibild unghii XJZ-119 Seara de Sarbatori – Craciun Alb te pregateste indata pentru pozele de Craciun! Imaginile au fost atent selectionate pentru a-ti aduce zambetul pe buze in cea mai geroasa perioada a anului. Vei obtine un nail art rapid..
2.90 Lei
Afişare 1 - 48 din 1766 (37 pagini)