Blog
Your Cart

Oja semipermanenta

Brand: Melkior
Base coat cu vascozitate mare. Recomandat pentru unghiile subtiri. Actioneaza pentru a creste aderenta ojei semi permanente. Se utilizeaza impreuna cu oja semi permanenta Everlasting...
115.00 Lei
Brand: Melkior
Un produs profesional creat pentru a indeparta oja semipermanenta Everlasting Lasa unghiile perfect hidratate, avand in compozitie lanolina..
128.80 Lei
Brand: Melkior
Un produs profesional creat pentru a indeparta oja semipermanenta EverlastingrnLasa unghiile perfect hidratate, avand in compozitie lanolina..
29.65 Lei
Brand: Melkior
Un produs profesional creat pentru a indeparta oja semipermanenta EverlastingrnLasa unghiile perfect hidratate si cu un parfum delicat de migdale..
45.51 Lei
Brand: Melkior
Actioneaza pentru a creste aderenta ojei semipermanente A fost creat pentru a fi utilizat impreuna cu Oja Everlasting..
115.00 Lei
Brand: Melkior
Actioneaza pentru a da luciu si aderenta ojei semipermanente A fost creat pentru a fi utilizat impreuna cu oja Everlasting Culoarea va rezista pentru 14 zile Este foarte lucios si rezistent la zgarieturi..
115.00 Lei
Brand: Melkior
Efect mat. Mareste rezistenta ojei semi permanente. A fost creat pentru a fi utilizat impreuna cu oja Everlasting. Culoarea va rezista pentru 14 zile...
115.00 Lei
Base Coat oja semipermanenta SensoPRO Italia formeaza o baza foarte durabila pe unghia naturala, pentru a impiedica pigmentarea acesteia dupa aplicarea ojei. Se aplica ca prim strat pe unghia naturala, in procesul de realizare a unghiilor cu..
19.95 Lei
Base Coat oja semipermanenta SensoPRO Italia formeaza o baza foarte durabila pe unghia naturala, pentru a impiedica pigmentarea acesteia dupa aplicarea ojei. Se aplica ca prim strat pe unghia naturala, in procesul de realizare a unghiilor cu..
24.95 Lei
Base Coat oja semipermanenta Total Beauty Anglia formeaza o baza foarte durabila pe unghia naturala, pentru a impiedica pigmentarea culorii dupa aplicarea ojei. Se aplica ca prim strat pe unghia naturala, in procesul de realizare a unghiilor..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO 10ml - #001 GoldenFuture este un produs nou de sezon cu ajutorul caruia puteti obtine o manichiura spectaculoasa si de lunga durata. Mod de utilizare al ojei semipermanente : Pasul 1 incepe prin a..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO 10ml - #005 RoyalFlash este un produs nou de sezon cu ajutorul caruia puteti obtine o manichiura spectaculoasa si de lunga durata. Oja Semipermanenta Cameleon se aplica in trei pasi: Pasul 1 incepe..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO 10ml - #008 YoursTruly este un produs nou de sezon cu ajutorul caruia puteti obtine o manichiura spectaculoasa si de lunga durata. Mod de utilizare al ojei semipermanente : Pasul 1 incepe prin a pr..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO 10ml - #010 Atletico este un produs nou de sezon cu ajutorul caruia puteti obtine o manichiura spectaculoasa si de lunga durata. Mod de utilizare: Pasul 1 incepe prin a pregati unghia prin matuire..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO 10ml - #011 ThePops este un produs nou de sezon cu ajutorul caruia puteti obtine o manichiura spectaculoasa si de lunga durata. Oja Semipermanenta prezinta modul de utilizare: Pasul 1 incepe prin a..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO 10ml - #012 MyFavoriteStar este un produs nou de sezon cu ajutorul caruia puteti obtine o manichiura spectaculoasa si de lunga durata. Oja Semipermanenta Cameleon se aplica in doar trei pasi: Pasul..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO 10ml - #013 PrideWeek este un produs nou de sezon cu ajutorul caruia puteti obtine o manichiura spectaculoasa si de lunga durata. Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO are urmatorul mod de u..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO 10ml - #014 Fairy Night este un produs nou de sezon cu ajutorul caruia puteti obtine o manichiura spectaculoasa si de lunga durata. Oja Semipermanenta Cameleon Cat Eye SensoPRO prezinta urmatorul m..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 001 Enchanted Forest este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mo..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 002 Emerald Dreams este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 003 Galaxy Sky este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de u..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 004 Magic Ash este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de ut..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 005 Fairy Wings este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 006 Wicked Heart este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 007 Dark Magic este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de u..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 008 Magic Soul este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de u..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 009 Fairy Tale este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de u..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 010 Magic Story este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 011 Moonstruck este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de u..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cameleon Glitter SensoPRO 10ml - 012 Mesmerized este un produs premium care te incurajeaza sa indraznesti mai mult! Culorile inedite si glitter-ul te vor ajuta sa obtii manichiuri spectaculoase, cu sclipiri difane. Mod de u..
19.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPro 030 PoppyPlum este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat si cu o..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO # 001 Amazon este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat si cu o d..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO # 002 YourSpirit este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat si cu..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO # 003 GetBusy este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat si cu o..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #004 LongTime este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat s..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #005 ModAboutYou este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplica..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #006 Seafoam este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat si..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #007 MajorMoments este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplic..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #008 AList este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat si c..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #009 BreakASweat este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplica..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #010 Black Panther este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de apli..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #011 BiteMe este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat si..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #012 StarBurst este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplicat..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #013 DeepPink Eye este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplic..
18.90 Lei
Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml - #014 SweaterGirl este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Oja Cat Eye SensoPRO ofera efectul metalic cat eye. Aceasta oja este ultra pigmentata, usor de aplica..
18.90 Lei
Afişare 1 - 48 din 295 (7 pagini)