Invitațiile de nuntă reprezintă prima impresie pe care o au cei dragi despre evenimentul la care urmează să participe. Trebuie să le acorzi o atenție deosebită, iar astăzi îți explicăm care sunt detaliile care fac diferența atunci când vine vorba despre ele.

Nu sunt doar niște bucăți de hârtie sau de carton, ci reprezintă chiar și niște amintiri dragi pe care le pot păstra invitații și după eveniment. Tocmai de aceea, îți dăm câteva sfaturi pentru ca totul să iasă așa cum trebuie când organizezi o nuntă.

Cum trebuie să faci invitațiile de nuntă?

Dacă ai talent artistic, le poți face handmade. Dacă nu este valabilă această situație, atunci poți apela la alte persoane sau companii care se ocupă cu acest tip de creații. În primul rând, trebuie să te gândești la stilul petrecerii și al nunții. Ai niște culori speciale pe care le vrei în decor sau când alegi florile? Poate chiar ai un dress code stabilit pentru invitați care conține anumite culori special alese pentru ziua cea mare.

În aceste situații, trebuie să incluzi nuanțele respective în design-ul invitațiilor pentru cei dragi. De asemenea, dacă ai o floare preferată sau pe care o vei folosi mai mult în amenajarea spațiului pentru petrecere, o poți include și pe ea cumva în design sau poate chiar o poți lipi de invitație, după ce o usuci în prealabil.

Dacă vrei să ai grijă și de mediul înconjurător, atunci folosește niște materiale care pot fi reciclate ușor. Mirii care vor o nuntă sustenabilă și sunt în București sau în împrejurimi, pot să aleagă Buftea Events, acolo unde organizatorii acordă o atenție deosebită modului în care un astfel de eveniment impactează mediul înconjurător.

Aici îți poți organiza o nuntă în natură, pe malul lacului, care să respecte cu adevărat cerințele unui eveniment eco. Toate ambalajele utilizate de acest restaurant pentru o astfel de nuntă sunt biodegradabile.

De asemenea, toate deșeurile produse la evenimentele organizate în locațiile Buftea Events sunt sortate în funcție de tipul lor și sunt trimise apoi către o fabrică unde vor fi reciclate. De la șervețele, la sticle sau ambalaje, până la florile rămase care sunt tocate și transformate în compost, toate acestea vor fi refolosite într-un mod cu adevărat ecologic.

Detaliile care fac diferența

Modul în care scrii mesajul din invitație poate fi unul formal sau unul informal, chiar jucăuș sau personalizat în funcție de persoana pe care o chemi la nuntă. Trebuie să specifici foarte clar locul în care trebuie să se prezinte, data și ora, precum și alte detalii dacă este nevoie, cum ar fi un dress code obligatoriu, de exemplu.

Dincolo de culori și de elementele de decor lipite pe invitații, poți să incluzi și o fotografie cu mirii sau chiar elemente grafice care să îi reprezinte pe aceștia. În acest fel, îți poți pune cu adevărat amprenta asupra invitațiilor de nuntă, ca să ieși din tiparele clasice.

Dacă ai un buget mai mare, poți apela chiar și la invitații muzicale, iar atunci când destinatarul le deschide, să se audă o melodie frumoasă și care să aibă o semnificație specială pentru miri.

Plicul în care le pui trebuie să fie și el unul potrivit pentru invitația pe care ai creat-o chiar tu sau cu ajutorul specialiștilor. Pentru un touch în plus de eleganță și rafinament, poți să folosești metoda sigiliului de ceară, la fel ca pe timpuri.

Desigur, există și varianta de invitație de nuntă transmisă prin intermediul mediului online. Chiar și așa, trebuie să acorzi o mare atenție modului în care arată aceasta. Poți apela la serviciile unor specialiști în grafică online, ca să transmiți celor dragi emoția, dar și informațiile pe care ți le dorești în legătură cu marele eveniment.

By Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *