Blog
Your Cart

Vopsea par

Formula cu EPALINA, un agent activ calmant care promoveaza protectia parului si ofera stralucire. 100% acoperire pentru parul grizonat, cu rezultate de durata, naturale si indraznete, uniforme de la radacina la varfuri. Formula blanda care of..
36.59 Lei
Vopsea de par permanenta pentru revelarea celor mai frumoase nuante reci. Baza de pigment de inalta performanta pentru neutralizarea optima a tonurilor calde. Excelenta acoperire pana la 100% a firelor carunte. Pana la 3 tonuri mai deschise...
36.59 Lei
100% acoperire pentru parul grizonat, rezultate naturale, fiabile care nu palesc in timp. Look fresh, radiant, rezultat uniform de la radacina la varfuri. Formula blanda. Usor de aplicat, permitand o creativitate nelimitata. Contine pigmenti..
36.59 Lei
Acoperire naturala a parului grizonat de pana la 50%. Nuante naturale, luminoase si proaspete, care nu palesc in timp. Combinatii cu o gama larga de pigmenti diferiti, pana la 7 pigmenti diferiti intr-o singura nuanta. Formula fara amoniac. N..
97.18 Lei
Formula cu EPALINA, un agent activ calmant, care promoveaza protectia parului si ofera stralucire. 100% acoperire a parului grizonat, cu rezultate fiabile, care nu palesc in timp. Actiune rapida, eficacitate crescuta. Decolorarea si revopsire..
48.09 Lei
Colorare multi-dimensionala, high-definition pentru rezultate tri-dimensionale: 1. FRUMUSETEA COLORARII HD Agent de colorare de putere maxima: o varietate larga de pigmenti de oxidare puri pentru o uniformizare impecabila. 2. DELICATETE HD Fo..
36.59 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)